ZieNoordin.Blogspot.My

Ads Advertiser's Site

Friday, 16 August 2013

Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...


Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

25 comments :

  1. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
    ceritasitelingabulat.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. melompat dr segmen yg same... jemputlah singgah.. (@_@)

    http://suarackatak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)

    ReplyDelete
  5. Bw+follow here ^^ no. 111

    Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Good luck :D

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan & selamat bersegmen.
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih..nant akn dijenguk blog sesumeee :)

    ReplyDelete
  8. hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  9. follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
    (follower#115)

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  10. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  11. Jom join Segmen: Doodle Aku & Gitar dan dpt doodle yang comel. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html :D

    ReplyDelete
  12. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  13. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

    ReplyDelete
  14. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  15. sinngah dari segmen yang sama :) salam perkenalan :)

    http://dilaella.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  16. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. tQ semua..zie akan cuba follow korang semua! yeayhh hehe ^^ salam persahabatan dan salam blogers!!!

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan dari segmen yang sama..done follow

    http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  20. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  22. Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog saya jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  23. dtg drp segmen yg sama ... done follow (125)

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  24. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete